Yıllar önce çiğ köfte yoğurmuştu: İbrahim Tatlıses 25 yıl sonra aynı kebapçıda

Konser için geldiği Adana’da 25 yıl önce çiğ köfte yoğurduğu kebapçıyı ziyaret eden İbrahim Tatlıses o anlara sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 16:41

İbrahim Tatlıses Adana'da Çukurova Amfi Tiyatro'da sevenleriyle buluştu. Çok sayıda kişinin katıldığı konserde sevilen eserlerini seslendiren Tatlıses hayranlarıyla sahneden sohbet etti. Konser için Adana’ya giden İbrahim Tatlıses 25 yıl önce ziyaret ettiği Kebapçı Mesut’a tekrar uğradı. 25 yıl Kebapçı Mesut’ta çiğköfte yoğuran Tatlıses bu sefer sadece yemek yedi. Eski günleri yad eden Tatlıses 25 yıl önceki o fotoğrafta o dönemde kalfa olan şimdiler de ise Kebapçı Mesut’un sahibi olan Hakim Yenigün ile bir araya geldi.

25 yıl sonra aynı kebapçıda

25 yıl önce kalfa olarak çalıştığı yerde şimdi mekanın sahibi olarak İbrahim Tatlıses'i ağırladıklarını belirten Hakim Yenigün, “İmparator'un ayaklarına sağlık, bizi onurlandırdığı için teşekkürlerimizi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Kebapçı Mesut’ta o anları Instagram üzerinden paylaşan İbrahim Tatlıses, "25 yıl sonra Adana ve Kebapçı Mesut... Bu akşam bütün Adanalıları konserimize bekliyoruz. Sevgi ve saygılarımızla..." dedi.