Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı yeni sezon ne zaman? Gündüz kuşağında rekor ödül

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı yeni sezon ne zaman başlıyor? Gündüz kuşağında rekor ödül verilecek. Peki Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının rekor ödülü ne kadar?

Haber Giriş Tarihi: 01.07.55609 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.55609 07:16

Gündüz kuşağı programlarının en sevilen ve izlenen yemek yarışmalarının başında gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Program ile ilgili en çok dikkat çeken şey yeni sezonda yarışmacıların birincisine verilecek rekor ödül oldu. Peki Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında rekor ödül ne kadar oldu?

REKOR ÖDÜL NE KADAR OLDU?

Ekranların sevilen sunucusu Zuhal Topal’ın TV8’de sunduğu ve gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz, yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Yeni sezon fragmanlarında en çok dikkat çeken yenilik ise bu yıl birincilere verilecek büyük ödül oldu. Her hafta kıyasıya rekabetin olduğu ve birbirinden farklı yarışmacıların ellerinden çıkan yemeklerin yarıştığı programda bu sezon büyük ödül tam 75 bin TL.  Böylece yeni sezon için gündüz kuşağında verilen en yüksek ödül olarak rekor kırdı.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının konsepti: TV8 ekranlarında hafta içi 5 gün, 5 ayrı yarışmacının sofrasına konuk olarak yarışmacının yaptığı yemekler puanlanıyor.  Bu puanlamada yemeklerin tadı ile beraber sofra düzeni ve misafirperverliğine kadar pek çok unsura bakılıyor ve buna göre yarışmacıya diğer yarışmacılar tarafından puanı veriliyor. Verilen puanlar her cuma günü haftanın finalinde büyük ödül için önem kazanıyor. Zuhal Topal da yarışmacılara yaptıkları yemeklerden misafirperverliklerine kadar her detayı inceleyerek puan veriyor.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesi Gaziantepli’dir. Tiyatroya ve oyunculuğa ilkokulda oynadığı tek kişilik oyunu ile merak sardı. Daha sonraları Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü kazanan Topal, eğitim gördüğü yıllarda iki tane tiyatro oyununda başrolde yer aldı. Televizyonda yaptığı ilk iş Palavra Aşklar adlı dizi oldu. Sonrasında Tofita ve Molped gibi farklı markaların reklamlarında yer aldı. Kanal D ve Star TV’de yayımlanan Sihirli Annem dizisindeki ‘’Suzan’’ karakteri ile tanınmıştır. Bu diziden sonra ise ATV’de yayımlanan Selena dizisinde Fitnat karakterini oynamıştır.

Sunuculuk kariyerine ise FOX ekranlarında yayımlanan ‘’Zuhal Topal’la Sofra’da’’ yarışmasıyla başladı. TV8 ekranlarına geçişi ise 2021 yılında "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programıyla gerçekleşti.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Evlat başvurusunda bulunan İpek Açar ve Alper Kömürcü çiftinden beklenmedik sürpriz