İzmir’de nerede yemek yesek?

Bu restoranlara hayran kalacaksınız… İzmir'de hem lezzetli yemekler sunuyor hem de keyifli bir ortam sağlıyorlar. İşte kentin en şık restoranları…

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 14:52

İzmir, zengin tarihi ve güzel sahil şeridi ile Türkiye'nin en gözde şehirlerinden biri. Peki, bu kentin restoranları nasıl?

Sadece Ege ve Türk mutfağı değil, ayrıca dünyanın dört bir yanından kültürel mutfakları tadabileceğiniz İzmir’in en şık restoranlarını sizler sıraladık.

ŞIK VE RAHAT BİR ATMOSFERDE DÜNYA LEZZETLERİ KARŞIYAKA / MAVRA

Modern ve şık dekorasyonuyla dikkat çeken Mavra, deniz ürünleri ve Ege mutfağı üzerine uzmanlaşmış. Hem iç hem de dış mekan oturma alanları mevcut.

KONAK-KORDON / MEYHANE SİSİM

Geleneksel meyhane kültürünü modern bir dokunuşla sunan Sisim, mezeleri ve deniz ürünleriyle öne çıkıyor. Canlı müzik eşliğinde keyifli bir akşam yemeği için ideal.

ALSANCAK / PAPRİCA

Şık ve rahat bir atmosferde dünya mutfağından lezzetler sunan Paprica, özellikle et yemekleri ve pizzalarıyla ünlü.

KONAK / SEVİNÇ PASTANESİ

Hem bir pastane hem de bir restoran olarak hizmet veren Sevinç, tatlıları ve kahveleri kadar, çeşitli Ege lezzetleriyle de tanınıyor.

KONAK-KORDON / YENGEÇ RESTORAN

Sahil kenarında yer alan bu restoran, deniz ürünleri konusunda oldukça iddialı. Taze balık ve mezeleriyle ünlü olan Yengeç, romantik akşam yemekleri için ideal bir mekan.

ALSANCAK / LA CİGALE

Fransız mutfağından örnekler sunan bu şık restoran, özellikle özel günler ve kutlamalar için tercih ediliyor. Zarif dekorasyonu ve geniş şarap menüsü ile dikkat çekiyor.

ALSANCAK / AQUARİUM RESTORAN

Şehir manzarasına karşı deniz ürünlerinin tadını çıkarabileceğiniz bu restoran, modern ve şık bir atmosfere sahip. Özellikle akşam yemekleri için tercih ediliyor.