Başdaş’tan Mutlu’ya sert tepki: Devlet adabına aykırı skandal!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Konak Belediyesi'nin 2025-2029 Stratejik Planı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer almamasına sert tepki gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 10:22

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, İzmir Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’ya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sert tepki gösterdi. Başdaş, Konak Belediyesi'nin 2025-2029 Stratejik Planı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer almamasına yönelik tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Mutlu’yu nezaketsizlikle suçlayan Başdaş, söz konusu durumu ‘Devlet adabına aykırı bir skandal’ olarak nitelendirdi ve Başkan Mutlu’yu kamu görevi ciddiyetine davet etti.

BU NEZAKETSİZLİK KABUL EDİLEMEZ!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başdaş, “Devlet adabına aykırı skandal! Sayın Çınarlı, Bu Nezaketsizlik Kabul Edilemez! Konak Belediyesi'nin 2025-2029 Stratejik Planı yayımlandı. Ancak bu kez ciddi bir farkla! Daha da önemlisi, devlet adabına sığmayan büyük bir nezaketsizlikle! Önceki Konak Belediye Başkanı Abdül Batur döneminde de Stratejik Plan’a eklenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı, Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun Stratejik Planı’ndan çıkarıldı. Biz Sayın Başkan’dan hizmet beklerken, kendisi her defasında yeni bir nezaketsizlikle gündem olmayı tercih ediyor. Konaklı hemşehrilerimizin içinde bulunduğu sıkıntılar her gün ulusal basında yer bulurken, Sayın Başkan, çok daha farklı konularla meşgul. Buradan Sayın Başkan’a net bir şekilde ifade etmek istiyorum: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin lideridir ve Devletimizin Başkanıdır. Onun fotoğrafını Stratejik Plandan çıkarmış olabilirsiniz, ancak milletin gönlünden silmeye hiçbirinizin gücü yetmeyecektir. Yapılan bu hatada sorumluluğu olan herkesi kınıyor, sizi kamu görevi ciddiyetine davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.