Birgüvi’den Zafer Partililere: Titreyin ve kendinize gelin

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi Tire’de yaptığı konuşmada partililere seslendi. Yaptığı konuşmada İktidarı ve muhalefeti de eleştiren Birgüvi ülkenin ve belediyelerin keyfi yönetildiğini iddia etti

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 14:37

Muhabir - Berkay Erden / Tire ilçe kongresinde konuşma yapan Zafer Partisi İl Başkanı Naşit Birgüvi hükümete ve muhalefete eleştirilerde bulunarak Zafer Partililere sorumluluklarını hatırlattı. Yaptığı konuşmada makam ve maaş gibi beklentilerinin olmadığını dile getiren Birgüvi şu ifadeleri kullandı; “Biz eşimizin dostumuzun 3-5 maaş alması, istedikleri makamlara gelmesi için iktidar olmak amacıyla uğraşmıyoruz arkadaşlar. Bizim bütün amacımız bu ülkenin refah seviyesini yükseltmek ve devletimizi güçlü kılmaktır. Dün Esad'a Esed diyip bugün Sayın Esad diyenlerden olmamak üzere yola çıkıyoruz”

Ey Türk titre ve kendine dön

Orhun kitabelerinde geçtiği iddia edilen “Ey Türk titre ve kendine dön” ifadesini hatırlatan Birgüvi aynı sözü Zafer Partili üyeler için tekrarlayarak “Zafer Partililer titreyin ve kendinize gelin. Aldığınız sorumluluk çok büyük. İnanın bana ben dahil hiçbir Zafer Partili siyasette bir yere gelebilmek için siyaset yapmıyoruz. Biz ticarette de siyasette de ununu elemiş duvarlara asmış insanlarız. Ancak bugün tekrar cepheye çıkmak gerekliliği hasıl olduysa bundan geri kalmayacağımız herkes tarafından biline.

Artık Zafer Partisi var

Hükümetin ve muhalefetin ülkeyi ve belediyeleri istedikleri gibi kullandığını iddia eden Birgüvü “22 senedir babasının çiftliği gibi kullanmış birileri ülkeyi, 20 senedir de belediyelerde istediği gibi at koşturmuş diğerleri. Ama artık Zafer Partisi var. Zafer Partisi gümbür gümbür geliyor” diyerek açıklamalarını noktaladı.