Almanya - Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya - Ukrayna maçı hangi kanalda?

Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık kapsamında Almanya ve Ukrayna özel bir maçta karşı karşıya gelecek. Almanya Milli Takımı, EURO 2024 kadrosuna Emre Can, Brandt, Adeyemi, Süle ve Hummels gibi deneyimli isimleri dahil etmezken, Ukrayna ise turnuvada E Grubu'nda mücadele edecek. Peki, Almanya - Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, maça ilişkin detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 14:43

Avrupa Şampiyonası'na sadece 2 hafta kala, takımlar hazırlıklarını sürdürüyor. Ev sahibi Almanya, A Grubu'nda İskoçya, Macaristan ve İsviçre ile mücadele edecekken, Ukrayna ise Romanya, Slovakya ve Belçika ile yarışacak. Ukrayna Milli Takımı'nda Artem Dovbyk, Mykhaylo Mudryk, Sudakov gibi isimler göz dolduruyor. Almanya - Ukrayna maçının yayınlanacağı kanal ve başlangıç saati ise futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Almanya - Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, mücadeleye ilişkin güncel bilgiler…

ALMANYA - UKRAYNA HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

EURO 2024 öncesi son hazırlıklarını tamamlamak isteyen Almanya ve Ukrayna, bir hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Almanya - Ukrayna maçı 3 Haziran günü saat 21.45'te başlayacak.

ALMANYA - UKRAYNA HAZIRLIK MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Mücadele S Sport Plus ekranlarından canlı yayında izleyebilirsiniz.

ALMANYA EURO 2024 KADROSU

Kaleci: Oliver Baumann (TSG Hoffenheim), Manuel Neuer (Bayern Münih), Alexander Nübel (VfB Stuttgart), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona)

Savunma: Waldemar Anton (VfB Stuttgart), Benjamin Henrichs (RB Leipzig), Joshua Kimmich (Bayern Münih), Robin Koch (Eintracht Frankfurt), Maximilian Mittelstädt (VfB Stuttgart), David Raum (RB Leipzig), Antonio Rüdiger (Real Madrid), Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen)

Orta saha: Robert Andrich (Bayer Leverkusen), Chris Führich (VfB Stuttgart), Pascal Grob (Brighton), İlkay Gündoğan (Barcelona), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern Münih), Aleksandar Pavlovic (Bayern Münih), Leroy Sane (Bayern Münih), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen)

Forvet: Maximilian Beier (Hoffenheim), Niclas Füllkrug (Borussia Dortmund), Kai Havertz (Arsenal), Thomas Müller (Bayern Münih), Deniz Undav (VfB Stuttgart).