Altınordu'da değişim rüzgarları esiyor

TFF 2.Lig'de mücadele eden Altınordu FK, Olcay Şahan yönetiminde 2024-2025 sezonuna harika başlangıç yaparak ivme yakaladı. Deneyimli antrenör Olcay Şahan ve yeni kadro yapılanması ile Kırmızı Şeytanlar, bu sezon şampiyonluğu hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 11:33

TFF 2.Lig'de büyük heyecan başladı. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite ve rekabet her geçen yıl artıyor. İzmir temsilcisi Altınordu FK, bu sezon oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 7 puanla 3.sırada yer alıyor. Kırmızı Şeytanlar, Olcay Şahan yönetiminde üst üste elde ettiği galibiyetlerle önemli ivme yakaladı. Başarılı grafiği ile dikkat çeken kırmızı lacivertliler, teknik ekipte ve kadrodaki değişikliklerden sonra değişimin etkisini yaşadı. Yeni sezonda yeni kadro yapılanmasıyla dikkat çeken İzmir temsilcisi, göz kamaştırıyor.

KIRMIZI ŞEYTANLAR BU SEZON İDDİALI

Altınordu’nun 26 kişilik kadrosunda yer alan 17 futbolcu ilk kez Altınordu A takımına çıkma başarısını gösterdi. Türk futbolunun altyapıdaki lokomotif kulüplerinden Altınordu, yetiştirdiği futbolcularla milli takıma oyuncu kazandırdı. Altyapı bütün yaş kategorilerinde mücadele eden kırmızı lacivertliler, kadrosundaki değişimle birlikte rakiplerine gözdağı veriyor. Genç ve dinamik bir kadro ile yeşil sahaya çıkan Kırmızı Şeytanlar, üç haftalık oyun performansı ile taraftarlar tarafından ayakta alkışlanıyor. Kırmızı- lacivertlilerin kadrosunda 10'u gurbetçi olmak üzere 11 yeni transfer yer alıyor. Altınordu; Alper Tursun, Yusuf Şahin Örnek, Mete Yıldız, Ali Çırak, Emir Can Gencel, Kaan Baysal, Tahsin Çakmak, Hüseyin Bulut, Bahattin Karahan ve Emre Aydınel'in yanı sıra Eren Tokat'ı yeni transfer olarak bünyesine kattı. Altyapıdan ise Efe Kaan Yıldız, Mustafa Kocabaş, Burak Gültekin, F.Emin Kaçmaz, Arif Asaf Gültekin ve Sercan Demirkıran A takım kadrosuna dahil edildi.

ALTINORDU'DA DEĞİŞİM RÜZGARLARI

TFF 2.Lig'de geçen sezon küme düşme tehlikesi yaşayan kırmızı lacivertliler, bu sezon şampiyonluğu hedefliyor. 16 futbolcu ile yollarını ayıran kulüpte Atilla Küçüktaka'nın yerine teknik direktörlük görevine getirilen Olcay Şahan geldi. Şahan ile birlikte takımın kimyası değişirken oyun sistemi ve oyun felsefesi futbol otoriterleri tarafından takdir ediliyor. Yardımcı Antrenör görevine Hüseyin Yahyaoğlu geldi. Kaleci Başantrenörü Volkan Erten'i ekibine dahil edildi. Altınordu altyapısında çalışan Antrenör Hakan Kesgin, Kaleci Antrenörü Sefa Ufuk Çeltik, Analiz Antrenörü Anıl Muştu, Atletik Performans Antrenörü Ahmet Çeltikçi ve Fitness Antrenörü Alkın Şimşek, A takımda göreve alındı. Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü Mustafa Arikan ise Fenerbahçe'den yuvaya döndü.