Altınordu, Emre Aydınel'i transfer etti

TFF 2.Lig'de mücadele eden Altınordu FK, Almanya 4. Lig ekibi SC Wiedenbrück'ten 24 yaşındaki santrfor Emre Aydınel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Peki, Emre Aydınel kimdir? Daha önce hangi takımlarda forma giydi? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 13:30

TFF 2.Lig'de mücadele eden Altınordu FK, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Kırmızı lacivertliler, iç ve dış transferde bombaları patlatıyor. Kırmızı Şeytanlar, Hüseyin Bulut ve Bahattin Karahan'ın ardından Almanya 4. Lig ekibi SC Wiedenbrück'ten 24 yaşındaki santrfor Emre Aydınel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Genç forvet Borussia Dortmund altyapısında yetiştiken sonra kendisini kısa sürede geliştirerek a takımda forma giyme şansını yakaladı. U19 Milli takımımızda oynayan Emren Aydınel, üstün performansı ile göz kamaştırdı. Forvet oyuncusu geçen sezon Wiedenbrück formasıyla 20 maçta 785 dakika süre aldı ve 2 gol attı. Transferden sonra resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Emre Aydınel, Altınordu transferinden mutlu olduğunu ifade etti.

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Yeni sezonda Altınordu ile bir üst lige çıkmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Emre Aydınel “Tesislerimizi gezdim. Muhteşem bir yer. Avrupa’nın bir çok kulübünde böyle tesisler ve imkanlar görmedim. Başkanımız Seyit Mehmet Özkan ve yöneticilerimize bana böyle bir fırsat verdikleri için teşekkür ederim. Altınordu’nun bir üst lige çıkması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yeni sezon hepimize hayır olsun” diye konuştu.

İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ

Uyum sürecini atlattıktan sonra iyi bir takım olacaklarını vurgulayan Altınordu FK Sportif Direktörü Murat Korkmaz,” Emre Aydınel, 6 sezon Borussia Dortmund alt yapısında oynadı. O dönemde de oldukça başarılı bir grafik çizip 97 gol atmıştı. Daha önce açıklamış olduğumuz transferimiz Hüseyin Bulut ile Borussia Dortmund takımında 4 yıl beraber oynadılar. Yine bir başka transferimiz Bahattin Karahan ile SC Wiedenbrück’de 2 sezon beraber oynadılar. Transfer ettiğimiz oyuncuların birbirlerini tanıması tabiki önemli. Onların uyum sürecini azaltmış oluyoruz. Kendi Öz Kaynak Sistemi oyuncularımızla da uyum sürecini kısa sürede atlatıp iyi bir takım olacağız" şeklinde konuştu.