Aras Kargo'da Sultanlar Ligi'nin heyecanı

Vodafone Sultanlar Ligi filesinde ilk kez yer alacak Aras Kargo başantrenörü Mustafa Suphi Doğancı, hedeflerinin ilk 8 olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 13:43

Sultanlar Ligi'ne kendilerini göstermek istediklerini anlatan Aras Kargo başantrenörü Mustafa Suphi Doğancı, "İlk haftalarda mutlaka diş geçirmeye çalışacağız, kendimizi göstermek isteyeceğiz. Oyuncular zaten o düşüncede. Sultanlar Ligi'ndeki ilk senemiz kendimizi test edeceğimiz önemli bir dönem olacak" ifadelerini kullandı.

İLK KEZ MÜCADELE EDECEKLER

Mustafa Suphi Doğancı, Sultanlar Ligi'nde ilk kez mücadele edeceklerini hatırlatarak, "Play-off'a, yani ilk 8'e girmek istiyoruz. Kafamızdaki ana hedef o. İlk adım olarak play-off'a girebilirsek, sonrasında Avrupa kupalarına katılmak için uğraşmak istiyoruz. Önümüze böyle bir hedef koyduk, bunun için uğraşacağız, savaş vereceğiz. Bu da bizi geliştirecek. Kulübümüzü, takımımızı, hepimizi bir üst noktaya götürecektir. Her yıl üstüne koyarak, umuyorum İzmir'i çok güzel şekilde temsil edeceğiz" dedi.

LİGİN İZMİR TAKIMI

Mustafa Suphi Doğancı, Sultanlar Ligi’nde İzmir takımı olmanın önemine değinerek, "Bu sene benim gördüğüm en rekabetçi sezon. Bu sene dünyanın en iyi ligi olmuş olabiliriz. Zaten bilet satışları başladı, rakamlar da bize onu söylüyor. Yani insanlar çok ilgili. Umuyorum gelip izlerler, bu keyfe ulaşırlar. Biz de onları güzel bir şekilde temsil ederiz" dedi.