Başkan Türkmen Kemalpaşaspor’u ziyaret etti

Kemalpaşaspor Futbol Takımı sporcularını ziyaret eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, “Siz Kemalpaşa’nın gururusunuz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 15:03

İlk karşılamasına çıkacak olan Kemalpaşaspor Futbol Takımı sporcularını Kemalpaşa Stadı’nda gerçekleştirilen antrenman sırasında ziyaret eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, sporcularla sohbet ederek baklava ikramında bulundu.

BU BİR TAKIM OYUNU

Disiplinli çalışmaları takdir eden Başkan Türkmen, futbolun bir takım oyunu olduğunu hatırlatarak, “Sizler Kemalpaşa'nın gururusunuz. Her birinize başarılar diliyorum. Bu sezonun sizin için hem kişisel hem de takım olarak büyük başarılar getireceğine inanıyorum.  Futbol, bireysel yeteneklerin yanı sıra takım ruhunun da başarıya götürdüğü bir spor. Her birinizin yeteneği çok değerli, ancak sahada birlikte hareket ettiğinizde gerçek başarıya ulaşırsınız. Birbirinize güvenerek oynadığınızda, daha güçlü ve yenilmez bir ekip olursunuz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Türkmen, konuşmasının ardından sporculara moral vermek amacıyla baklava ikram etti ve teknik ekiple beraber sahadaki antrenmanı izledi.