Bayram Saral kimdir? Bayram Saral ne iş yapar?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçimli genel kurulu Ankara'da sona erdi. Rekabetin yoğun geçtiği seçimlerde İbrahim Hacıosmanoğlu galip geldi. İş adamı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027 yılına kadar TFF Başkanı olarak görevine devam edecek. Hacıosmanoğlu’nun ekibindeki isimlerden Bayram Saral ise merak ediliyor. Bayram Saral kimdir ve Bayram Saral ne iş yapar? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 14:00

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) seçimli genel kurulu Ankara'da sona erdi. Bu kıyasıya rekabetin sonucunda İbrahim Hacıosmanoğlu galip geldi ve 2027 yılına kadar TFF Başkanlığı görevini üstlenecek. Hacıosmanoğlu’nun ekibinde bulunan Bayram Saral ise merak uyandırdı. Bayram Saral kimdir ve Bayram Saral ne iş yapar? İşte bu soruların yanıtları…

Bayram Saral kimdir?

Bayram Saral, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ekibinde yer alan önemli isimlerden biri olup, Saral Hukuk Bürosu'nun ortaklarındandır. İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olarak, Saral uzun yıllardır Türkiye'nin büyük ticaret firmalarına hukuk danışmanlığı yapmaktadır.

Saral’ın uzmanlık alanları arasında Şirketler Hukuku, İş Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, Enerji Hukuku, Borçlar Hukuku, Tahkim Hukuku ve İdare Hukuku bulunmaktadır. Özellikle karmaşık dava süreçlerinde, iflas ve borç yönetimi konularında, ve yöneticilere günlük hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Ticari anlaşmaların hazırlanması ve hukuki süreçlerin denetiminde de önemli katkılar sağlamaktadır.

Bayram Saral ne iş yapar?

1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden diplomasını alan Bayram Saral, günümüzde Saral Hukuk Bürosu'nun kurucu ortaklarından biri olarak çalışmaktadır. 61 yaşındaki Saral, aslen Trabzonlu olup, daha önce İstanbulspor'da başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur.