Beşiktaş’tan efsane transfer: Immobile ile imzalar atıldı | Ciro Immobile kimdir?

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, transferde dikkat çekecek bir adım attı. Ciro Immobile ile 2 yıllık sözleşme üzerinde anlaşma sağladığını duyurdu. Peki Ciro Immobile kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 14:55

Transfer döneminde hızlı adımlar atan Beşiktaş, aldığı transfer kararları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Gabriel Paulista ve Rafa Silva gibi önemli isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılar, bu kez de Ciro Immobile için harekete geçti.

Gazeteci Övünç Özdem'in haberine göre, Beşiktaş, Ciro Immobile ve kulübü Lazio ile anlaşma sağladı. 34 yaşındaki İtalyan forvetin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

CİRO IMMOBİLE KİMDİR?

Ciro Immobile 20 Şubat 1990 tarihinde Torre Annunziata’da dünyaya gelmiş, İtalyan millî futbolcu olup, Lazio takımında forvet olarak görev yapmaktadır.

Profesyonel kariyerine 2009 yılında Juventus'ta başlayan Immobile, sırasıyla Siena, Grosseto, Pescara, Genoa, Torino, Borussia Dortmund, Sevilla, tekrar Torino ve ardından Lazio kulüplerinde forma giymiştir.