Bosna Hersek-Ukrayna maçı nerede oynanacak, hangi kanaldan izlenebilecek?

Yakın bir zamanda başlayacak olan Bosna-Hersek ve Ukrayna arasındaki çekişmeli mücadele, UEFA Euro 2024 kapsamında gerçekleşecek. Bosna Hersek-Ukrayna maçı nerede oynanacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 15:11

Futbol tutkunlarının merakla beklediği bir karşılaşma daha geliyor: Bosna-Hersek ile Ukrayna arasındaki UEFA Euro 2024 maçı. Heyecan dolu bu karşılaşma için geri sayım başladı ve futbolseverler şimdiden maçın sonucu hakkında tahminlerde bulunuyorlar. İki güçlü takımın karşı karşıya geleceği bu mücadele, adeta nefesleri kesecek. Bosna-Hersek-Ukrayna maçı nerede oynanacak? Detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Bosna Hersek-Ukrayna maçı nerede oynanacak?

Bosna Hersek-Ukrayna maçı, Bilino Polje Stadı'nda oynanacak.

Bosna Hersek-Ukrayna maçı ne zaman?

Futbol severlerin büyük bir heyecanla takip ettiği UEFA Euro Elemeleri’nde karşı karşıya gelecek olan Bosna Hersek ve Ukrayna takımları 21 Mart Perşembe saat 22.45’te mücadeleye başlayacak.

Bosna Hersek-Ukrayna maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Bosna Hersek-Ukrayna maç heyecanını televizyon karşısında canlı olarak izlemek isteyen kişiler, Bosna Hersek-Ukrayna maçı hangi kanalda sorusunun cevabını arıyor. Bu maçı canlı olarak takip etmek isteyen futbol severler, S Sport Plus üzerinden izleyebilirler.