Bucaspor yenilgisiz ilerliyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, ilk 3 haftada yenilgisiz ilerliyor

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 12:52

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, ilk 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. 4 kez rakip fileleri havalandıran takım, kalesinde ise 2 gol gördü. Kısıtlı imkanlarla başarıya ilerlediklerini dile gtiren Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, “Kağıt üzerinde bakıldığı zaman şartlar olsun, yeni sezon hazırlığına geç başlamamız olsun ve takımın yaptığı antrenman sayısına bakıldığı zaman ligin başlangıcında toplayabileceğimiz en fazla puanı toplamak istiyorduk. Açıkçası en az kayıpla bu dönemi atlatmak istiyorduk. Çünkü maç tempomuz yoktu, fazla hazırlık maçı oynayamadık, çok fazla antrenman yapamadık. İlk maça iki antrenmanla çıkmıştık. Fakat bu süreçte oyuncuların performansı, sahada gösterdikleri özverileri ve fedakarlıkları üst seviyeye çıktı. 3 haftada 7i puan topladık” ifadelerine yer verdi.

PUANIMIZI 9 YAPABİLİRDİK

3 maçlık süreçte 9 puan yapabileceklerini anlatan Uğur Balcıoğlu, “Puanımızı 9 yapabilirdik. Bu zor durumda daha tam olarak hazır olmayan bir takımla 9 puan başlangıçta inanılmaz olurdu. İki taraftan da farklı farklı bakış açısı oluyor bizim açımızdan. Bir taraftan çok iyi diyoruz 7 puan, bir taraftan da keşke 9 puan toplasaydık diye düşünüyoruz” dedi.

GOL YÖNÜNDEN SORUNUMUZ YOK

Gol üretme konusunda sıkıntılarının olmadığını vurgulayan Balcıoğlu, şunları söyledi: “Net veya nete yakın her maçta çok fazla pozisyona giriyoruz. Erbaa maçı da dahil, içeride oynadığımız Ankara Demir maçında da 1-0’dan sonra 2 veya 3 gol daha bulabilirdik. Somaspor maçında da benzer şeyleri yaşadık. Yani gol yönünden sorunumuz yok. Pozisyona girebiliyoruz. Sadece santrafor bölgesiyle ilgili Arda gitti. Oradaki alternatiflerimiz kısıtlı. O bölgede oynatmayı düşündüğümüz oyuncuların bazıları yaklaşık bir yıldır maça çıkmamış. Bu inanılmaz derecede bir handikap ama sevindirici olan taraf ise gol pozisyonuna girmekte sorun yaşamıyoruz. Bu konuda cesuruz.”