Chicago Bulls – Washington Wizards ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak?

Chicago Bulls – Washington Wizards maçının başlamasına saatler kaldı. Türkiye saatiyle bu maçın kaçta başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı, basketbol severler arasında merak konusu oldu. NBA’in önemli maçlarından biri olan Chicago Bulls – Washington Wizards maçı ne zaman oynanacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 12:04

Basketbol tutkunları, heyecanla beklenen Chicago Bulls – Washington Wizards maçı için gün sayıyor. Her yaş grubundan basketbol tutkununun büyük ilgi gösterdiği bu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu oluyor.Chicago Bulls – Washington Wizards maçında sahaya çıkacak oyuncular da diğer detaylar kadar merak ediliyor. Chicago Bulls – Washington Wizards maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? Tüm detaylar, haberimizde sizler için derledik.

Chicago Bulls – Washington Wizards maçı ne zaman?

Her yaştan basketbol taraftarının heyecanla beklediği Chicago Bulls – Washington Wizards maçı, 25 Mart’ı 26 Mart’a bağlayan gece saat 03:00’da başlayacak.

Chicago Bulls – Washington Wizards maçı hangi kanalda?

Chicago Bulls – Washington Wizards maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Chicago Bulls – Washington Wizards, NBA maçı, 26-03-2024 Salı günü saat 03:00'da NBA TV kanalından yayınlanacak.