Fenerbahçe – Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Milli ara sonrası Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında heyecan dorukta! Fenerbahçe ile Adana Demispor yarın karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, ligdeki sıralamalar açısından da kritik bir öneme sahip. Süper Lig’de liderlik yarışı veren Fenerbahçe’de hedef 3 puan. Futbolseverler, bu karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Peki, Fenerbahçe – Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 10:12

Milli aranın sona ermesiyle birlikte Süper Lig heyecanı yeniden başladı! Trendyol Süper Lig’in 31. Haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın yayınlanacağı kanal ve başlama saati ise merak konusu. Fenerbahçe – Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe, Adana Demirspor mücadelesinde eksiklerle sahaya çıkacak. Liderlik mücadelesi veren Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Bright Osayi-Samuel ile tedavisi devam eden Joshua King, zorlu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, hafif ağrıları bulunan Cengiz Ünder ile Fred'in durumu, maç saatinde teknik heyet tarafından belirlenecek.

Fenerbahçe'de 9 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Jayden Oosterwolde, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Michy Batshuayi, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski, maçta forma giyerlerse ve kart görürlerse, takımlarını Fatih Karagümrük deplasmanında yalnız bırakacaklar.

Fenerbahçe – Adana Demirspor maçı ne zaman?

Trendyol Süper Lig'in heyecanı devam ediyor! Fenerbahçe, yarın sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Fenerbahçe – Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasındaki maç, 3 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak. Mücadelede hakemlik görevini Arda Kardeşler üstlenecek. Kardeşler'e, Mehmet Emin Tuğrai ve Deniz Caner Özaral yardımcı olacak. Maçın canlı yayını beIN Sports 1 kanalından izlenebilecek.