Fenerbahçe finale yükseldi! Anadolu Efes’in rakibi Fenerbahçe oldu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-off Yarı Finalinde Beşiktaş’ı 86-77 mağlup eden Fenerbahçe, finalde Anadolu Efes’in rakibi oldu

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 23:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 23:31

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde nefes kesen bir mücadele yaşandı! Play-off yarı finalinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki mücadelede Fenerbahçe, rakibini 86-77 mağlup ederek finale yükseldi. Bu sonuçla Fenerbahçe, finalde Anadolu Efes'in rakibi oldu. Heyecan dolu maçta Fenerbahçe, üstün performansıyla galibiyete ulaşırken, taraftarlarına sevinç yaşattı. Şimdi gözler, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin şampiyonluk maçında!

2023-2024 sezonunda Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin play-off finalinde büyük bir heyecan yaşanacak! A. Efes ve Fenerbahçe Beko, oynadıkları yarı final karşılaşmalarında rakiplerini geride bırakarak finale yükseldi.

Yarı final serisinde Pınar Karşıyaka'yı 3-0 ile geçmeyi başaran A. Efes, finale ilk adım atan takım oldu. Fenerbahçe Beko ise Beşiktaş’ı aynı skorla, yani 3-0 ile geçerek finaldeki yerini aldı. İki dev takım, şampiyonluk için kozlarını paylaşacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-off Final Programı

6 Haziran Perşembe

20:30 A. Efes - Fenerbahçe (Sinan Erdem Spor Salonu)

8 Haziran Cumartesi

20:30 A. Efes - Fenerbahçe (Sinan Erdem Spor Salonu)

10 Haziran Pazartesi

20:30 Fenerbahçe - A. Efes (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)

Basketbolseverler, bu nefes kesen final serisini büyük bir heyecanla bekliyor. İki takım da Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi şampiyonu olabilmek için tüm güçlerini ortaya koyacak. Sinan Erdem ve Ülker Spor Salonu'nda oynanacak bu tarihi maçlarda, basketbol şölenine tanıklık edeceğiz!