Galatasaray'dan taraftara kritik uyarı!

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi taraftarlarına önemli bir bilgilendirme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 12:03

Galatasaray, Süper Lig'de oynanacak kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde taraftarlarına önemli bir bilgilendirme yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Ülker Stadyumu'na gidecek olan sarı-kırmızılı taraftarların toplu bir şekilde hareket etmeleri gerektiği vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Fenerbahçe Maçı İçin Ülker Stadyumu'na Gidecek Büyük Galatasaray Taraftarı'nın Dikkatine!

Karşılaşmayı stadyumda izlemeye gidecek taraftarlarımızın, güvenlik önlemleri sebebiyle bireysel olarak hareket etmesine izin verilmeyecektir. Ülker Stadyumu'na gidecek olan taraftarlarımız, saat 14.00'te RAMS Park'ta toplanacaktır. Bilet kontrolü ve yapılacak üst aramasının ardından en geç saat 15.00'te Kadıköy'e hareket edilecektir.

Müsabaka günü RAMS Park'ta taraftarımız için passolig gişesi açılacak olup; Ülker Stadyumu'nda tek geçişlik passolig kart verilmeyecektir.

Galatasaray, UEFA'ya başvurdu

Galatasaray yönetiminin Fenerbahçe derbisinde çıkması muhtemel olaylar karşısında UEFA'dan temsilci talebinde bulunduğu iddia edildi. Bu iddiaya göre; sarı-kırmızılı yönetim Fenerbahçeli yöneticilerin geçen sezon kazandıkları maçtan sonra Sami Yen'e baskın düzenlediklerini iddia etti.

İddialara göre ezeli rakiplerinin yöneticilerinin hafta sonunda oynanacak derbide kendilerine karşı nasıl bir tavır takınacaklarını bilmedikleri için tedirgin olduklarını bir yazı ile UEFA'ya iletti.