Girona-Granada maçı ne zaman, nerede, saat kaçta oynanacak?

Heyecan dorukta! Girona ile Granada arasındaki maç, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Peki, maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 11:36

Futbolda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Girona ile Granada arasındaki maçın tarihi ve saati futbolseverler tarafından merak ediliyor. Maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı da arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Girona-Granada maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Girona-Granada maçı ne zaman?

24 Mayıs Cuma günü saat 22:00'de Girona ile Granada arasında bir maç yapılacak.

​​​​​​​

Girona-Granada maçı nerede oynanacak?

Heyecan verici bir İspanya La Liga Konferans Yayın maçı için geri sayım başladı! Girona ve Granada, futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bu müthiş karşılaşma için sahneye çıkacaklar. Estadio Municipal de Montilivi Stadyumu, bu muhteşem mücadeleye ev sahipliği yapacak.

Girona-Granada hangi kanalda yayınlanacak?

Girona ile Granada arasındaki nefes kesen İspanya La Liga maçı için heyecan dorukta! Bu muhteşem karşılaşma, futbolseverlerin heyecanla beklediği anlar için geri sayım başladı. S Sport Plus kanal(lar)ında canlı olarak yayınlanacak.