Göztepe'de yeni transfer: Djalma Silva kadroda!

Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe, sol bek pozisyonuna Djalma Silva'yı transfer etti. 29 yaşındaki futbolcu 1+1 yıllık anlaşma yaptı. Güney Kıbrıs ve Brezilya kariyeri bulunan Silva, Göztepe'yi güçlendirmesi bekleniyor

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 17:26

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, transfer çalışmalarına hızlı başladı ve ilk hamlesini sol bek pozisyonuna yaptı. Sarı-kırmızılılar, Güney Kıbrıs’ın AEL Limassol takımında forma giyen Djalma Silva’yı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Profesyonel futbolcu Djalma Antonio da Silva Filho ile 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 1+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Djalma Silva'ya Göztepe'mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Djalma Silva kimdir?

29 yaşındaki Djalma Silva, AEL Limassol formasıyla Güney Kıbrıs kariyerinde 74 maça çıkarken, Brezilya'da Operrio Ferrovirio EC ile 41, AD Confiança ile 40 ve Esporte Clube Bahia ile 21 maçta görev aldı.

Göztepe taraftarını heyecanlandıran bu transferle birlikte, takımın Süper Lig’deki performansını güçlendirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği mesajı verildi. Djalma Silva'nın tecrübesi ve yetenekleriyle takımına büyük katkı sağlaması bekleniyor.