Göztepe’den iç sahada etkileyici performans

Göztepe, Trendyol Süper Lig mücadelesinde oynadığı 4 iç saha maçının 3’ünden galibiyet elde ederken, 1 beraberlik aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 11:41

Trendyol Süper Lig takımlarından Göztepe, bu sezon iç sahada gösterdiği performansla göz dolduruyor. Sarı-kırmızılı ekip, taraftarının önünde oynadığı 4 maçta yenilgi yaşamadan 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Göztepe, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalırken, Bodrum FK'ya 2-0, Kayserispor'a 3-0 ve Sivasspor'a ise 3-2'lik skorlarla üstünlük sağladı. Bu süreçte yalnızca 4 gol yiyen İzmir temsilcisi, 2 maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Göztepe, 26 Ekim Cumartesi günü Trabzonspor ile yapacağı maçta rakibini yenerek hem taraftarının önündeki yenilmezlik serisini sürdürmeyi hem de Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki üst üste 4. galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.

LİGİN EN BAŞARILI TAKIMI

Bu sezon Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleştirdiği karşılaşmalarda, sarı-kırmızılılar yalnızca Fenerbahçe maçında 2-0 geriye düştü, ancak ikinci yarıda durumu 2-2'ye getirerek maçı berabere tamamlamayı başardılar. Göztepe, Bodrum FK, Kayserispor ve Sivasspor ile oynadığı diğer galibiyetlerinde ise geriye düşmeden, ilk yarıları 2-0 önde tamamladı ve bu üç karşılaşmada da 3 puan almayı başardı.

Ayrıca Göztepe, evinde toplamış olduğu 10 puanla Galatasaray (13) ve Beşiktaş'tan (12) sonra, Eyüpspor ile birlikte (10) ligde en çok puan toplayan takımlardan biri konumunda.

ROMULO’DAN ETKİLEYİCİ PERFORMANS

Göztepe'nin Brezilyalı forvet oyuncusu Romulo, bu sezon şu ana kadar 4 gol atmayı başardı ve bu gollerin 3'ünü Gürsel Aksel Stadyumu'nda kaydetti. 26 Ekim Cumartesi günü yapılacak Trabzonspor maçında da en etkili oyunculardan biri olması bekleniyor. 22 yaşındaki futbolcu, tüm karşılaşmalarda ilk 11'de yer alarak 4 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.