Göztepe'den Zajc için Fenerbahçe'ye reddedilmeyecek teklif

Trendyol 1.Lig’den Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Göztepe Spor Kulübü, Slovenyalı orta saha Miha Zajc'ı transfer etmek için Fenerbahçe'ye reddedilmeyecek teklifte bulundu. Peki, Miha Zajc kimdir? Sloven futbolcu Göztepe'ye gelecek mi? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 13:38

TFF 1.Lig'den Süper Lig'e şampiyon olarak çıkan Göztepe Spor Kulübü, iç ve dış transferde hareketli günler yaşıyor. 2024-2025 sezonuna hazırlanan sarı kırmızılılar yapacağı transferler ile taraftarlarını heyecanlandırmak istiyor. Göz-Göz, sol bek Djalma Silva ve orta saha Isaac Solet transferlerinden sonra Miha Zajc için harekete geçti. Fenerbahçe ile Topuk Yaylası kampında bulunan futbolcu için Göztepe yönetimi harekete geçti. Edinilen bilgilere göre sarı lacivertliler Zajc’ı göndermeyi düşünüyor.

FENERBAHÇE ZAJC’I GÖNDERMEK İSTİYOR

Sarı kırmızılı menajerler Fenerbahçe'ye reddedilmeyecek teklifte bulundu.İki kulüp arasında görüşmeler devam ederken Jose Mourinho'nun oyun sistemine uyum sağlayamayan Zajc takımdan gönderilmek isteniyor. Fenerbahçe'ye 2018-2019 sezonunda transfer olan İtalya'nın Empoli takımından gelen 29 yaşındaki Zajc, 2023-2024 sezonunda istenilen performansı sahaya yansıtamadı.Sarı lacivertli forma ile toplam Süper Lig'de 11 maça çıktı. Zajc, Avupa Kupaları'nda daha çok forma giydi.

MİHA ZAJC KİMDİR? 

Miha Zajc, 1 Temmuz 1994'de dünyaya geldi. On Numara pozisyonunda görev alan Sloven millî futbolcu Fenerbahçe'de forma giymektedir. Futbol kariyerine Interblock kulübünde başladı. Olimpija Ljubljana, Celje, Olimpija Ljubljana, Empoli kulüplerinde forma giydi. 2019 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı lacivertli forma ile mücadele etti. Fenerbahçe'ye ligin ikinci yarısında dahil olan Miha Zajc, bu sezonda 10 maça çıktı ve 2 gol attı.26 numaralı futbolu 1,78 m boyundadır. Slovenya milli takımında U16 başta olmak üzere bütün yaş kategorilerinde oynadı. Slovenya Milli takımında ise toplam 39 maça çıkarken 8 gol attı.