Göztepe, iç sahada kazanmaya devam ediyor

Göztepe, bu sezon Trendyol Süper Lig’deki 4 iç saha maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek taraftarının önünde kayıpsız bir şekilde yoluna devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 13:07

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, 8. hafta mücadelesinde Sivasspor ile karşılaştı. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan maçı sarı-kırmızılılar 3-2'lik skorla kazandı. Göztepe’nin gollerini Romulo, Isaac Solet ve Datro Fofana atarken, Sivasspor’un gollerini Uğur Çiftçi ve Queensy Menig kaydetti. Bu sonuçla Göztepe, ligdeki 3. galibiyetini alırken, taraftarının önünde kaybetmeme serisini sürdürdü. 2024-2025 sezonunda iç sahada 4 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, bu maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek önemli bir başarı gösterdi. İzmir temsilcisi, bu alanda ligin en iyi takımları arasında yer alıyor.

David Datro Fofana'nın Göztepe formasıyla ilk gölü

Göztepe'nin yaz transfer döneminde İngiltere Premier Ligi takımı Chelsea'den kadrosuna kattığı 21 yaşındaki forvet David Datro Fofana, Sivasspor maçında 90+4. dakikada galibiyeti getiren golü atarak sarı-kırmızılı formayla bu sezonki ilk golünü kaydetti. Genç oyuncu, geçtiğimiz hafta oynanan Samsunspor maçında sonradan oyuna girerek 14 dakika süre almıştı ve Sivasspor maçında da 73. dakikada Juan'ın yerine dahil oldu. Hücum hattına hareketlilik kazandıran Fofana, karşılaşmanın uzatma dakikalarında bulduğu fırsatı değerlendirerek galibiyetin mimarlarından biri oldu.