Göztepe'nin ana sponsoru Yunusoğlu oldu

TFF 1.Lig'den Süper Lig'e şampiyon olarak çıkan Göztepe Spor Kulübü'nün yeni sponsporu Yunusoğlu oldu.Göz-Göz, yeni sezonda “Yunusoğlu” markasının logosu ile sahaya çıkacak. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 14:56

TFF 1.Lig'den Süper Lig'e şampiyon olarak çıkan Göztepe Spor Kulübü, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. 2024-2025 sezonunda sponsorluk anlaşmalarına devam eden sarı kırmzılıların ana sponsoru Yunusoğlu oldu. Sarı kırmızılılar, 51 yıldır kente kimlik katan inşaat firması Yunusoğlu ile iş birliği anlaşması imzaladı. Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşen lansmana Göztepe’nin CEO'su  Kerem Ertan, Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yetkin Yunusoğlu, Yener Yunusoğlu ve Yunusoğlu İnşaat Genel Müdürü Rahmi Sarıkaya katılım gösterdi.Yapılan anlaşmaya göre Yunusoğlu İnşaat, Göztepe'nin ana sponsoru oldu. Göztepe futbol takımı sezon sonuna kadar tüm resmi lig ve özel müsabakalarında, formaların göğüs bölümünde "Yunusoğlu" markasının logosu ile sahaya çıkacak.

KEREM ERTAN: CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

İzmir'in en büyük marka değeri ile anlaşma imzaladıklarını belirten Kerem Ertan, "İzmir'e değer katan, İzmir'i önemseyen ve her şekilde katkıda bulunmaya çalışan Yunusoğlu İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladık. İzmir'in en büyük marka değerlerinden biri olarak, İzmirli firmalar tarafından desteklenmek mutluluk verici. Kulübümüze olan yaklaşımlarından ötürü başta Yunus Yunusoğlu olmak üzere tüm Yunusoğlu Şirketler Grubu'na teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

YUNUSOĞLU: MUTLULUK DUYUYORUZ

Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu ise açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "İzmir’imizin Süper Lig’e kadar yükselmeyi başarmış ve başarılarıyla adını sporun her alanında duyuran Göztepe ile ana sponsorluk anlaşmasını imzalamaktan gurur duyuyoruz. İzmir’imizi önemsiyor, değerli topraklarına kimlik katmakla birlikte ileriye taşıyacak her adımı desteklemekten de mutluluk duyuyoruz. Yapılan anlaşmanın her iki taraf için de olumlu sonuçlar getireceğine yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.