Göztepe'nin atom karıncası Juan Santos da Silva

Süper Lig'de fırtına gibi esen Göztepe Spor Kulübü'nün atom karıncası Juan Santos da Silva üstün performansı ile göz kamaştırıyor. Brezilyalı genç forvetin istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 10:36

Trendyol 1.Lig'den Süper Lig'e şampiyon olarak çıkan Göztepe Spor Kulübü, sezona harika bir başlangıç yaparak 2 galibiyet, 3 beraberlik ile 9 puanla 6.sırada yer alıyor.

Göz-Göz, 2024-2025 sezonunda ligde kalıcı olmayı hedeflerken Stanimir Stoilov ve ekibi Avrupa Kupalaları'nda mücadele etmek istiyor. Sarı kırmızılılar, yaptığı transferler ile taraftarlarını heyecanlandırırken orta bütçeli finansal yapısıyla genç ve potansiyeli olan futbolcuları transfer etti. Göztepe'nin ortağı Sports Republic ile büyük başarılara imza atarak Brezilya'dan ve Afrika'dan genç yetenekleri keşfetti. Göz-Göz, Brezilyalı forvet Juan Santos da Silva'yı Southampton takımından kiraladı. Göztepeli taraftarların bağrına bastığı sambacı estetik futbolu  ve atletizmiyle dikkat çekiyor.

Silva namıdiğer atom karınca en son oynanan Kayserispor maçında 45+3'de gol atarak tribünleri coşturdu. 1,77 m boyundaki golcü futbolcu sağ ayağını kullanırken aynı zamanda forvet arkasında oynayabiliyor. Stanimir Stoilov'un oyun sistemini uyum sağlayabilen futbolcu ön alanda baskıyı iyi yapıyor. Sambacı, bu sezon Göztepe formasıyla 4 maçta 1 gol, 1 asist ile oynuyor. İzmir’de mutlu olduğunu ifade eden Juan Santos da Silva'nın uzun yıllar sarı kırmızılı formayla mücadele etmesi bekleniyor.