Göztepeliler Berlin'e akın etti: Göztepeli taraftarlardan dev pankart

A Millî Takımımız, yarı final bileti için Hollanda karşısında kozlarını paylaşacak.  İzmir'den Berlin'e akın eden Göztepeli taraftarlar dev pankart hazırladı. Göztepeliler Berlin’de buluşuyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 11:21

Almanya'da organize edilen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlarla oynanmaya devam ediyor. Yarı final için kozlarını paylaşan takımlar arasında büyük rekabet ve heyecan yaşanıyor. Ay yıldızlılarımız çeyrek finalde bu akşam Hollanda ile karşılaşacağı maçta beyaz forma ile sahaya çıkacak. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka TSİ 22.00'de başlayacak. Dev maç öncesi biletleri kısa sürede tüketen taraftarlar pankart hazırlıklarını tamamladı. İzmir'den Berlin'e giden Göztepeli taraftarlar Gürsel Aksel Stadyumu'nda dev pankart hazırladı.  Milli takımımızın maçlarında kale arkasında yer alan Göztepeli taraftarların yine Hollanda maçında aynı yerde olması bekleniyor. Bugün yüzlerce Göztepeli taraftar Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda yer alacak.

GÖZTEPELİLER BERLİN'DE

Göztepe taraftar grubu resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada," İzmir'den gelen arkadaşlarımızla beraber, Berlin'de milli takım tarafından resmi olarak açıklanacak kortej noktasında buluşacağız. Tüm Göztepelileri bekliyoruz" ifadelerine yer verdi. Göz-Göz TV ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda," İzmir'den ve Avrupa'nın farklı ülkelerinden yola çıkıp Berlin'de milli takımımızı destekleyecek olan taraftarlarımızı 6 Temmuz , 13:00'da First Euro Hard Rock Cafe önü (Kurfürstendamm 224, 10719 Berlin)'de buluşmaya bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.