İberia Tiflis – Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? İberia Tiflis – Başakşehir maçı hangi kanalda?

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu rövanşında San Marino takımı La Fiorita'yı deplasmanda 4-0 mağlup ederek bir üst tura çıktı. Başakşehir, 3. eleme turunda Gürcistan'ın Iberia Tiflis takımı ile karşılaşacak. Peki, İberia Tiflis – Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? İberia Tiflis – Başakşehir maçı hangi kanalda?

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 10:36

Yeni sezona hem ligde hem de Avrupa’da başarılı bir başlangıç yapmak isteyen Başakşehir, gözünü Konferans Ligi'nin 3. ön eleme turuna dikti. Başakşehir, Gürcistan temsilcisi Tiflis’i mağlup ederse, play-off aşamasına geçme hakkı kazanacak. Avrupa arenasında bir adım daha ileri gitmeyi planlayan Başakşehir, Tiflis maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Bu eşleşme iki maç üzerinden oynanacak. İberia Tiflis – Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? İberia Tiflis – Başakşehir maçı hangi kanalda? İşte, maça dair tüm bilgiler…

İberia Tiflis – Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta?

Başakşehir, Konferans Ligi'nin 3. ön eleme aşamasında Gürcistan temsilcisi Tiflis ile karşılaşacak. Bu iki takım arasındaki ilk mücadele 8 Ağustos'ta gerçekleşecek.

İberia Tiflis – Başakşehir maçı hangi kanalda?

İberia Tiflis – Başakşehir maçının hangi kanalda olacağı henüz belirlenmedi.