İzmir takımları Kupa Voley'de çeyrek finale kaldı

2024-2025 sezonu Voleybol Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de grup müsabakalarının ardından çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. İzmir temsilcisi Arkas Spor ile Altekma çeyrek finale kaldı. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 13:22

Voleybol Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor.

İzmir temsilcisi Arkas Spor ile Altekma rakiplerini mağlup ederek çeyrek finale çıkma başarısını gösterdi. Ankara’nın ev sahipliğinde düzenlenen Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de grup maçları sonunda gruplarında birinci olan Arkas Spor, Altekma çeyrek finalde İzmir'i temsil edecek.

Yeni sezonda yaptığı transferler ile camiayı heyecanlandıran Arkas Spor, bu sezon hem Avrupa'da hem de Efeler Ligi'nde şampiyonluğu hedefliyor. Efeler Ligi'nin yeni temsilcisi Altekma ise lig'de kalıcı olmak istiyor. AXA Sigorta Kupa Voley’de çeyrek finalde Halkbank, Fenerbahçe Medicana, Ziraat Bankkart ve Galatasaray HDI Sigorta seri başı olarak yerleşecek. Geçen sezon lig sıralamasında 5. sırada yer alan Spor Toto ve gruplardan gelen 3 takım kura ile eşleşecek.

Tek maç üzerinden yapılan maçlar sonunda galip gelen 4 takım “Dörtlü Finale” yükselecek. Çeyrek final heyecanı 14 Şubat 2024 tarihinde oynanacak.