Joao Pedro kimdir?Joao Pedro kaç yaşında?

İspanyol teknik direktör Mikel Arteta'nın liderliğinde yeni sezona hazırlanan Arsenal, transfer çalışmaları çerçevesinde gündemine Joao Pedro'yu aldı. Peki, Joao Pedro kimdir? Joao Pedro kaç yaşında?İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 12:41

2024-2025 sezonu transfer çalışmalarını sürdüren Premier Lig devi Arsenal'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İngiliz temsilcisinin, Watford'da forma giyen Joao Pedro'yu transfer etmek için girişimlere başladığı bildirildi. Peki, Joao Pedro kimdir? Joao Pedro kaç yaşında? Detaylar haberimizin devamında...

Joao Pedro kimdir?

Joao Pedro Geraldino dos Santos Galvao, 9 Mart 1992 doğumlu Brezilya asıllı İtalyan futbolcu, santrfor mevkiinde oynuyor ve şu anda Brezilya Serie A takımlarından Gremio'da kiralık olarak forma giymektedir.

Kariyerine Atletico Mineiro'da başlayan Joao Pedro, sırasıyla Palermo, Vitória Guimaraes, Penarol, Santos, Estoril Praia ve Cagliari gibi kulüplerde oynamıştır. Kariyerinde önemli başarılar elde etmiş bir oyuncudur:

Fenerbahçe: 2023 Türkiye Kupası Şampiyonu. 2022-23 sezonunun başında Fenerbahçe'ye katılan Pedro'nun bonservis bedeli 4 milyon 680 bin Euro olarak belirlenmiştir.

CA Penarol: 23 maçta 7 gol ve 7 asist.

Estoril Praia: 44 maçta 10 gol ve 6 asist.

Cagliari: Kariyer zirvesini Cagliari'de yapmış olup, 3 sezon boyunca 271 maçta 86 gol ve 28 asist ile Serie A'nın önemli oyuncularından biri olmuştur.

Joao Pedro kaç yaşında?

9 Mart 1992 yılında dünyaya gelen Joao Pedro, 32 yaşındadır.

Joao Pedro nereli?

32 yaşındaki başarılı futbolcu İtalyandır.

Joao Pedro kaç para alıyor?

Joao Pedro, Fenerbahçe'de 2022-23 sezonu başında Cagliari'den 4.68 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmiştir. Fenerbahçe'de geçirdiği süre zarfında beklentilerin altında bir performans sergilemiş olabilir, ancak maaşıyla ilgili kesin bir bilgiye sahip değiliz. Genellikle oyuncuların maaşları, kulüpler tarafından açıklanmadığı için, bu tür detaylar genellikle gizli tutulur veya sadece tahminler yapılabilir.

Joao Pedro kaç gol attı?

Joao Pedro, toplamda 321 resmi maçta 99 gol atmış ve 63 asist yapmıştır. Bu performans, onun kariyerinde önemli bir golcü ve asistçi olduğunu gösteriyor.

Joao Pedro sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Fenerbahçe'nin Brezilya ekibi Gremio'ya kiraladığı Joao Pedro, sözleşmesinin bitimine 1 ay kala kendi isteğiyle takımdan ayrıldı. 2025 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu, bu gelişmeyle birlikte sarı-lacivertlilere geri döndü.