Karşıyaka Başantrenörü Sarıca’dan Tenerife maçı sonrası değerlendirme

Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda konuk ettiği İspanya temsilcisi La Laguna Tenerife'ye 87-76 yenildi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Bütün hazırlık dönemini hücumda paylaşarak oynadık ama dün sadece 8 asist yapmışız" ifadelerine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 12:33

Tenerife'nin senelerdir istikrarlı bir yapısının bulunduğunu, çok iyi oyuncuları ve çok iyi bir başantrenörünün olduğunu söyleyen Ufuk Sarıca, rakiplerinin organizasyonuna saygı duyduğunu belirterek,  şunları söyledi:

"İlk yarıda iyi oynadığımız bir dönem vardı, 7 sayı öne geçtik ama bir anda herkes durdu. Bütün hazırlık dönemini hücumda paylaşarak oynadık ama dün sadece 8 asist yapmışız. İkinci yarı rakibimizi devamlı yakalamaya çalıştık, bir bölümde yakaladık ama yine burada bireysellik maalesef ön plana çıktı. Burada hatalar var, bu kadar organize, beraber oynayan bir takımı yakalamak kolay değildi. Tenerife bizden daha iyiydi, onları tebrik ediyorum. Çalışmaya devam edeceğiz, daha ilk maç, yolumuz uzun, bundan sonrasına bakacağız."