Karşıyaka'da kış spor okullarına kayıtlar devam ediyor

Karşıyakalı çocuk ve gençlere sportif şartlar sunmak için çalışmalarını devam ettiren Karşıyaka Belediyesi, kış spor okullarının açtı. Voleyboldan zumbaya, atletizmden masa tenisine kadar 12 farklı branşta gerçekleşen kursların kayıtları sürüyor. Başkan Yıldız Ünsal “Modern tesislerimizde, nitelikli eğitici kadromuzla gerçekleştirdiğimiz kurslara tüm çocuklarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 14:11

Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençleri sporla bir araya getirmek için yıl boyunca gerçekleştirdiği kurslarda kış döneminin açılışını gerçekleştirdi. Belediye Spor İşleri Müdürlüğü’nce, alanında uzman eğitmenler ile yapılan kış spor okullarında voleybol, zumba, bale, atletizm, jimnastik, temel hareket eğitimi, okçuluk, masa tenisi, yüzme, kano, basketbol ve judo kursları düzenlendi. Bu haftadan itibaren derslerin başladığı kurslar, 15 Haziran 2025 tarihine kadar sürecek.

MODERN TESİSLERDE BİRÇOK EĞİTİM FIRSATI

Kış kurslarından voleybol, zumba ve bale Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Kompleksi; temel hareket eğitimi, masa tenisi, jimnastik ve okçuluk 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu; atletizm de Semra Aksu Atletizm Pisti’nde yapılıyor. Karşıyaka Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzme, Tahir Secder Akıncı Deniz Kanosu Eğitim Merkezi’nde kano, Muharrem Candaş Spor Salonu’nda basketbol, Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde de judo eğitimleri olacak. Kayıtları süren kurslar hakkında detaylı bilgiye ilgili merkezlerden erişilebilir.

SPORA BÜYÜK ÖÖENM VERİYORUZ

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Çocuklarımızın fiziksel, zihinsel ve sosyal açıdan sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için spora büyük önem veriyoruz. Bu anlayışla modern tesislerimizde, nitelikli eğitici kadromuzla kış spor okullarımızı başlattık. 12 ayrı branşta gerçekleştirdiğimiz kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.