Karşıyaka'da Nihat Mala dönemi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Karşıyaka'da genel menajerlik görevine Nihat Mala getirildi. Kaf-Kaf'ın eski basketbolcusu yuvaya geri döndü.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 14:09

Karşıyaka Basketbol'da genel menajerlik görevine Nihat Mala getirildi.Geçtiğimiz sezon Manisa'da menajerlik görevinde bulunan deneyimli yönetici bu sezon Karşıyaka'da görev alacak. Kaf-Kaf'ın eski basketbolcusu olan Nihat Mala uzun yıllar menajerlik görevinde bulunmuştu.Tekrardan yuvaya geri dönen genel menajer Nihat Mala, kolları sıvadı ve Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda çalışmalarına başladı. 2024-2025 sezonunda yeşil kırmızılılar ilk önce Haluk Yıldırım ile anlaşmıştı. Yıldırım ile karşılıklı yollarını ayıran Kaf-Kaf, yeni sezonda önemli başarılara imza atmak istiyor.

Karşıyaka Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Basketbol kariyerine altyapımızdan yetişerek başlayan, takım kaptanlığımızı üstlenmiş, kulübümüzü A Milli Takım düzeyinde temsil etmiş, 1986-1987 sezonu lig ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğumuzun efsane kadrosunda yer almış, 2003-2012 yılları arasında kulübümüze genel menajer olarak önemli hizmetlerde bulunmuş Sayın Nihat Mala, basketbol şubemizde genel menajer olarak tam yetkili bir şekilde göreve getirlimiştir" ifadelerine yer verdi.