Karşıyaka'nın hazırlık maç programı belli oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Karşıyaka'nın yeni sezondan önce hazırlık maç programı belli oldu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 10:48

Süper Lig'de büyük heyecanın başlamasına kısa bir süre kala takımlar hazırlıklarına devam ediyor. İzmir temsilcisi Karşıyaka, 2024-2025 sezonundan önce hazırlık maçları ve turnuvalarla eksiklerini tamamlayacak. Yeni transferler ile kadrosunu güçlendiren Kaf-Kaf, Ufuk Sarıca yönetiminde Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda hazırlıklarını sürdürüyor.

SPONSOR ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

Yeşil kırmızılılar yaptığı yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandırıyor. Karşıyaka bu sezon ilk kez sponsoru Pınar grubundan ayrı olarak mücadele edecek. 26 yıldır devam eden birliktelikten sonra yollarını ayıran Pınar Karşıyaka, Türk basketbolunda önemli başarılara imza atarak ülkemizi Avrupa'da başarılı bir şekilde temsil etmişti. Basketbolumuzun lokomotifi olan Karşıyaka, yetiştirdiği basketbolcularla biliniyordu. Kaf-Kaf'ın sponsor arayışı devam ederken önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapması bekleniyor.

KARŞIYAKA'DA DEĞİŞİM RÜZGARLARI

Yeşil kırmızılılar bu sezon genel menajer Haluk Yıldırım ile anlaşırken teknik ve idari kadroda değişikliklere gitti. Yeni kadro yapılanması ile dikkat çeken yabancı oyuncuların takıma önemli katkı vermesi bekleniyor. 2024-2025 sezonundan önce Karşıyaka ilk hazırlık maçını 31 Ağustos'ta Manisa Basket ile Mıustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda yapacak. İlk resmi Süper Lig maçında ise Bahçeşehir Koleji ile oynayacak.

Karşıyaka'nın hazırlık maç programı:

31 Ağustos

Karşıyaka-Manisa Basket (Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu)

4 Eylül

Fenerbahçe BEKO-Karşıyaka (Ülker Metro Enerji Spor Salonu)

6 Eylül

Darüşşafaka Lassa-Karşıyaka ( Sinan Erdem Spor Salonu)

9 Eylül

Karşıyaka-Anadolu Efes (Nirvana Cosmos Sports Center)

11 Eylül

Karşıyaka-Galatasaray (Nirvana Cosmos Sports Center)

19 Eylül

Karşıyaka-Promitheas Patras (Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu)

21 Eylül

Karşıyaka-Merkezefendi Belediyesi (Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu)