Karşıyaka Spor Kulübü'nde görev dağılımı belli oldu

Karşıyaka Spor Kulübü'nde Mali Genel Kurul ve Seçimli Genel Kurul Toplantısından sonra yönetim kurulu açıklandı. Futbol, voleybol şubelerinin başkanları belli oldu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 11:54

Karşıyaka Spor Kulübü Olağan Mali Genel Kurul ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşti.  188 üye katılım gösterdi. Mevcut Başkan İlker Ergüllü seçime tek liste ile girdi. Karşıyaka’da yönetime gelen yönetim kurulunun görevi üç yıl olacak. Toplantıda kulübün borç listesi açıklanırken 2024-2025 sezonunun taslak bütçesi belirlendi. Karşıyaka Spor Kulübü'nün yönetim kurulu ve şube başkanları da belli oldu.

BASKETBOL'DA BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR

Yeşil kırmızılılarda 2024-2025 sezonunda futbol şube başkanlığı Gökhan Şensan yapacak. Yönetimin en tecrübeli isimlerinden olan Şensan, daha önce farklı dönemlerde futbol yönetiminde yer aldı. Şensan, altyapılar ve tesisler sorumlusu olarak da görev almıştı. Selçuk Yaşar Spor Tesislerinde sorunlar devam ediyor. Karşıyaka Voleybol Şube Başkanlığı'nı yine Onur Güner yürütecek. Berrin Baysak da şubede görev alacak. Basketbolda ise Anadolu Efes'e 3-0'ık seri ile kaybeden Pınar Karşıyaka Basketbol Şubenin önümüzdeki sezon durumu henüz belli değil... Edinilen bilgilere göre önümüzdeki sezon yeşil kırmızılılar, basketbol bütçesinde kısıtlamaya gidecek. Sportif başarıyı sağlamak isteyen yeşil kırmızılılar ilk önceliğini futbola vererek kesenin ağzını açacak. Basketbol Şube'nin başkanı henüz açıklanmadı. Önümüzdeki günlerde basketbol şube yönetimin kadrosunun açıklanması bekleniyor.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün yönetim kurulu:

Mustafa Karabağlı, Rıdvan Gürgönül, Sertaç İnamlık, Yücel Yetik, İlker Akpınar, Demir Çelik, Hatice Özalp, Gökhan Şensan, Özgür Okan, Mehmet Karal, Bahri Ekmekçioğlu, Barbaros Karadağ, Onur Güner, Mehmet Yaya.

Yedekler: Bülent Kural, Yaşar Taşpınar, Mevlüt Durmuş Kara, Özkan Tonay Tufan Ergenç, Burak Uslu, Kazım Türk, Berrin Baysak, Mustafa Giray ve Metehan Taşova