Konak’ta kış sezonu spor okulları başlıyor

Konak Belediyesi'nin spor okullarında kış sezonu 1 Ekim'de başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 12:23

Konak Belediyesi Spor Okulları, hem Konaklılar hem de tüm İzmirliler için kapılarını açıyor. 4-7 yaş ve 8-14 yaş arası çocuklar ile her yaştan kadınlar, futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, cimnastik, pilates gibi branşlarda eğitim alabiliyor. Haftanın altı günü, uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kurslara kayıt süreci devam ediyor.

Kurslar Gültepe Atatürk Spor Tesisi: Çocuklar için futbol, voleybol, basketbol, temel hareket eğitimi; kadınlar için pilates ve cardio Zafertepe Gencay Spor Tesisi ve Dr. Saadettin Yağdıran Spor Tesisi: Çocuklar için futbol kursları Güzelyalı Spor Merkezi, Hilmi Değirmenci, Hatay, İsmetpaşa, Gültepe ve Zeytinlik Semt Merkezleri: Kadınlara yönelik pilates kursları Zeytinlik Semt Merkezi: 4-7 yaş arası çocuklar için cimnastik kursları

Sporun birleştirici gücü hepimizi sarıyor

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, yaz boyunca hem çocukların hem de kadınların spor kurslarına gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduklarını belirtti. Kış döneminde de kursların kesintisiz devam edeceğini vurgulayan Mutlu, “Spor kurslarımız ile geleceğe zihnen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmenin temellerini atıyoruz. Kurslarımız sayesinde çocuklar ve kadınlar hem güne zinde başlıyor hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyor ve yeni dostluklar kuruyor. Sporun birleştirici gücü hepimizi sarıyor” dedi.