Manisa Büyükşehir Belediyespor'da yaprak dökümü

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor'da yaprak dökümü devam ediyor. Potanın Tarzanlarında başantrenör Hakan Demir görevinden ayrıldıktan sonra genel menajer Nihat Mala'da yollarını ayırdı

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 13:37

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde yer alan alan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da ayrılıklar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Emre Hasgör, geçtiğimiz günlerde kulübün küçülmeye gideceğini söylemişti. 2024-2025 sezonunda bütçede küçülmeye giden yeşil siyahlılarda yaprak dökümü yaşanıyor. Takımın yabancı oyuncuları ve başantrenörü görevinden ayrılırken genel menajer Nihat Mala'da veda mesajı yayınladı. Deneyimli genel menajer uzun yıllar Manisa BBSK ile çalışmıştı.  Manisa Büyükşehir Belediyespor remsi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"2020-2021 sezonundan bu yana kulübümüzde genel menajerlik görevi yürüten Nihat Mala ile yollarımız ayrılmış bulunmaktadır. Sayın Nihat Mala’ya kulübümüz için göstermiş olduğu tüm emekler için teşekkür eder bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

HERKESİN SPORA BAKIŞ AÇISI FARKLI

Potanın Tarzanları, önümüzdeki sezon düşük bütçeyle hem Süper Lig'de hem Avrupa'da mücadele edecek. Manisa BBSK'da başantrenör Hakan Demir ile genel menajer Nihat Mala, takımdan ayrıldıktan sonra yönetime sitem dolu mesaj yayınladı. Manisa BBSK'nın Türkiye'de ve Avrupa'da önemli başarılara imza attığını belirten ‘’Yani herkesin spora bakış açısı farklı. 2 senede 7.5 milyon dolar harcanmış dendi. Tam harcandı mı harcanmadı mı emin de değilim... Hiçbir şeyimiz yok deniyor ama bu paranın karşılığında lige çıkmış, lige çıktığı ilk senesinde Avrupa’ya kalma başarısı göstermiş, ikinci senesinde çoğu köklü kulübün kalamadığı playoff’a kalarak Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde oynama hakkı kazanmış bir takım var" diye konuştu.