Menemen FK, Giresunspor deplasmanında

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'taki 7. hafta mücadelesinde yarın Giresunspor ile karşılaşacak

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 13:34

Çotanak Stadyumu'nda oynanacak olan maç saat 19.00'da başlayacak ve karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Ali Emir Yolcu yönetecek.

Konuk ekip Menemen FK, bu sezon 5 galibiyet ve 1 beraberlik ile averajla lider 68 Aksaray Belediyespor'un ardından 2. sırada yer alıyor. Giresunspor ise topladığı 5 puanla 13. sırada bulunuyor.

Menemen FK Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Giresunspor karşılaşmasının diğer maçlardan daha farklı olacağını vurgulayarak, "Rakibimiz genç oyunculardan kurulu bir takım. İç sahada bazı maçları iyi oynuyorlar; Van Spor ile berabere kaldılar, Elazığspor'a ise ikinci yarıda kaybettiler. Taraftarlarının önünde iyi sonuçlar alabilen bir takımla karşılaşacağız. Bu maça çok dikkat etmemiz gerekiyor. Burada önemli işler başardıktan sonra kayıpsız geçmek istiyoruz. Amacımız galibiyetle dönmek. Bu tür mücadeleler daha zorlu ve problemli olabiliyor. İyi bir motivasyon ve konsantrasyon ile bu maçı geçmek istiyoruz. Eğer bunu başarabilirsek, istediğimizi alarak İzmir'e döneriz" şeklinde konuştu.