Milli takımda futbolcuların piyasa değeri yükseldi

Euro 2024'ye çeyrek finale çıkarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden A Milli Futbol Takımımız'da futbolcuların üstün performansı ve başarılı istatistikleri ile piyasa değeri yükseldi. Turnuvaya damga vuran; Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu,Barış Alper Yılmaz, Mert Müldür, Merin Demiral'ın piyasa değeri yükseldi. 5 futbolcunun toplam değerinin 155 milyon euro olduğu tahmin ediliyor. Kariyerinin zirvesini yaşayan futbolcuları Avrupa takımları transfer etmek istiyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 15:25

Ay yıldızlılar, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final karşılaşmasında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Milli takımımızın golünü 35. dakikada Samet Akaydın attı. Hollanda'ya galibiyeti ve yarı final biletini getiren golleri ise 70. dakikada Stefan de Vrij ve 76. dakikada Mert Müldür kendi kalesine attı. Milli takımımız turnuvaya veda ederken bazı futbolcularımız üstün performansı ve başarılı istatistikleriyle damga vurdu.

TURNUVA FUTBOLCULARA YARADI

Genç Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz, Mert Müldür ve Merih Demiral'ın piyasa değeri yükseldi. 5 futbolcunun toplam değerinin 155 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.Bonservis bedeli yükselen futbolcuları Avrupa takımları transfer listesine aldı. Kariyerinde zirveyi gören futbolcuların önümüzdeki sezon hangi takımlarda forma giyeceği merak ediliyor.

ARDA GÜLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Euro 2024'te üstün performansı ve başarılı istatistikleri ile dikkat çeken Arda Güler, turnuvada göz kamaştırdı. Hem hücumu hem de savunmayı besleyen genç yetenek estetik oyunu ile dikkat çekti. Turnuvanın ilk maçında nefis golüyle jeneriklere giren Arda Güler'in bonservisi 30.00 milyon euroyu olarak biliniyordu. 1 gol, 2 asistle EURO 2024'ün parlayan yıldızı Arda Güler'in piyasa değerinin 55 milyon euroyu bulduğu tahim ediliyor. 19 yaşındaki genç futbolcu, EURO 2024'te 3 gole direkt katkı verirken yüzde 88 pas isabetiyle oynadı.

KADIOĞLU, AVRUPA YOLCUSU

Fenerbahçe'de başarılı bir sezonu geride bırakan Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024'te üstün performansı ile dikkat çekti. Turnuvayı takip eden Avrupa'nın dev kulüpleri Kadıoğlu'nu transfer listesine aldı. Borussia Dortmund ve Arsenal'in transfer etmek istediği Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 30.00 milyon euroyu olarak biliniyordu. Turnuvadaki üstün performansı ile dikkat çeken futbolcunun şuanki değeri 40.00 milyon euro olarak tahmin ediliyor.

BARIŞ ALPER YILMAZ PARLADI

Turnuvada defansif özellikleri ile rakiplerine korku salan Barış Alper Yılmaz, Hollanda maçıda dikkat çekti. Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın turnuvadan sonra piyasa değeri yükseldi. Manchester United ve Brighton'ın transfer etmek istediği Barış Alper Yılmaz'ın önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceği merak ediliyor.

MERT MÜLDÜR REKOR KIRDI

EURO 2024'te Gürcistan'a attığı gol ile jeneriklere giren Mert Müldür, kariyer rekorunu kırdı. Turnuvada ilk haftanın en güzel golü seçilen Mert Müldür'ün bonservis değeri yükseldi. Defansif ve ofansif yönüyle billinen Mert Müldür'ün değeri 15 milyon euroya çıktı.

MERİH DEMİRAL'IN PİYASA DEĞERİ YÜKSELDİ

Piyasa değerini 20 milyon euroya çektiği tahmin edilen Merih Demiral, EURO 2024'te 2 kez gol attı. Suudi Arabistan'da mücadele eden ve bugüne kadar 70 milyon euro ile bonservisine en fazla ödenen yerli futbolcusu olan Merih Demiral'ın önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceği merak ediliyor.