Paris Saint-Germain - FC Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Paris Saint-Germain - FC Barcelona hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde en çok beklenen maçlardan biri, PSG - Barcelona karşılaşması oldu. Barcelona'nın başında Xavi'nin olması, kulübün Avrupa'daki başarısı için umut verici bir adım olarak görülüyor. PSG ise Fransa Ligi'nde liderliğini sürdürürken, Avrupa'da da güçlü bir performans sergiliyor. PSG - Barcelona maçı, iki ayaklı olarak oynanacak ve kazanan takım yarı finale yükselecek. Peki Paris Saint-Germain - FC Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 11:27

Şampiyonlar Ligi'nde zorlu bir gruptan ikinci olarak çıkan Paris Saint-Germain, son 16 turunda Real Sociedad'ı geçerek çeyrek finale yükseldi. Barcelona ise Napoli'yi eleyerek çeyrek finale adını yazdırdı. PSG - Barcelona maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçın başlama saatiyle ilgileniyor. İlk maç Fransa'da oynanacak ve PSG, avantajlı bir skorla sahadan ayrılmayı hedefliyor. Peki, PSG - Barcelona maçı şifresiz mi? PSG - Barcelona maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? İşte, çeyrek final karşılaşmasının yayın bilgileri…

PARİS SAİNT-GERMAİN - FC BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı dorukta! Bu haftanın en gözde maçlarından biri, PSG - Barcelona karşılaşması.

PSG - Barcelona karşılaşması 10 Nisan Çarşamba günü saat 22:00’da başlayacak. Heyecan verici mücadele Parc des Princes Stadyumu’nda gerçekleşecek.

PARİS SAİNT-GERMAİN - FC BARCELONA HANGİ KANALDA?

Büyük devlerin mücadelesini sürdüreceği heyecan verici bu max Exxen üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.