Petkimspor, PAOK ile finalde kozlarını paylaşıyor

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için final maçına çıkan Aliağa Petkimspor, Yunanistan temsilcisi PAOK ile kozlarını paylaşıyor. Peki, Petkimspor-PAOK maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 13:53

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Aliağa Petkimspor, kulüp tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları'nda mücadele edebilmek için yarışıyor. İzmir temsilcisi, çeyrek finalde ve yarı finalde rakiplerini mağlup ettikten sonra finalde PAOK ile karşılaşıyor. Nefesleri kesecek olan mücadele yarın 21:30’da oynanacak. Büyük mücadele Şampiyonlar Ligi’nin YouTube hesabından yayınlanacak. Antalya'da düzenlenen FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında büyük heyecan devam ediyor.

PETKİMSPOR AVRUPA İÇİN PARKEYE ÇIKIYOR

Ülkemizi temsil eden Petkimspor, rakibini yendiği takdirde Unicaja (İspanya), Filou Oostende (Belçika) ve King Szczecin (Polonya) ile B Grubu'nda yer alacak. İzmir temsilcisi, PAOK'a kaybetmesi durumunda ise FIBA Avrupa Kupası D Grubu'nda yer alacak. Burak Gören'in öğrencileri son hazırlıklarına devam ederken Bryson Williams ve Breen Tyree üstün performansı ile göz kamaştırırken DeWayne Russell takımına önemli katkı veriyor.

PETKİMSPOR OTOBÜS KALDIRIYOR

Aliağa Petkimspor resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda," Cumartesi akşamı BCL Avrupa Ön Elemesi finalinde Yunan ekibi PAOK ile karşılaşacak olan takımımızı desteklemek için hep birlikte Antalya'ya gidiyoruz.Buluşma Yeri: Aliağa Bld. Spor Salon, Saat: 12:00, Gün: 21 Eylül Cumartesi Katılmak isteyen taraftarlarımızın İdari Menajerimiz Gamze Özyurttaş ile iletişime geçip, kayıt yaptırmaları gerekmektedir" ifadelerine yer verdi.