PFDK’dan Burak Yılmaz'a bir maç men cezası

Trabzonspor - Kayserispor maçında yaşananlardan sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Burak Yılmaz'a bir maç men cezası verdi

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 15:13

Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonsporlu taraftarlarla tartışmıştı. PFDK Burak Yılmaz'a bir maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada sportmenliğe aykırı hareket ibaresi yer alırken kurul, Burak Yılmaz'a, Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle bir maç men ve 58 bin 500 lira para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Tribün kapatma cezası

Yine aynı maçta Trabzonspor Kulübüne çirkin ve kötü tezahüratlar sebebiyle tribün kapatma cezası verildi. Aynı gerekçeyle Galatasaray Kulübüne de Gaziantep FK ile oynanan karşılaşma için tribün kapatma cezasına çarptırıldı.

Trendyol 1. Lig takımlarından Alagöz Holding Iğdır FK'ye ise statüye aykırılık nedeniyle 84 bin lira para cezası uygulandı.