Pınar Karşıyaka, Sean McDermott’ı transfer etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka, Amerikalı forvet Sean McDermott’ı transfer etti. Yeni transfer Karşıyakalı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Sean McDermott kimdir? Sean McDermott daha önce hangi takımlarda forma giydi? Sean McDermott'ın performansı ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 11:00

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde 2024-2025 sezonunda hazırlanan Pınar Karşıyaka kolları sıvadı. İç ve dış transferde hareketli günler yaşayan yeşil kırmızılılar bomba transferler ile taraftarlarını heyecanlandırıyor.Başantrenör Ufuk Sarıca ile yola devam eden Kaf-Kaf, Sean McDermott transfer ile kadrosunu güçlendiriyor.Önümüzdeki sezon hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da şampiyonluğu hedefleyen Pınar Karşıyaka, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni transfer Sean McDermott, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde maç başına ortalama 34 dakika süre alırken 22 sayı, 6.5 ribaund, 1.5 asist ile mücadele etti.İtalya Ligi'nde ise 29 dakika süre aldı. Ortalama 13.9 sayı, 4.4 ribaund, 1.3 asistlik performans ile oynadı. NBA patentli basketbolcunun performansı ve istatistikleri Karşıyakalı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Sean McDermott kimdir? Daha önce hangi takımlarda forma giydi? Sean McDermott'in istatistiklerini ve performansını sizler için hazırladık.

SEAN MCDERMOTT KİMDİR?

Sean McDermott, 3 Kasım 1996 tarihinde dünyaya geldi. Indiana'da büyüdü ve Pendleton Heights Lisesi'nde okudu. McDermott, Illinois Eyaleti, Indiana Eyaleti, New Orleans ve UNC Greensboro'dan gelen teklifler üzerine Butler'da kolej basketbolu oynadı.Kolej basketbolunda son sınıf öğrencisi olarak McDermott maç başına 11,7 sayı ve 6,3 ribaund ortalama ile mücadele etti. 2020 senesinde NBA draftlarına katıldı. 2020-2021 senesinde Memphis Grizzlies formasını giydi. Memphis Hustle’de oynadı. 2023 senesinde İtalya Ligi’nde Openjobmetis Vares takımında oynadı.