Play-off heyecanı: Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda?

Heyecan dolu play-off serisi başlıyor! Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka, geçen sezonun finalisti olarak sahne alacak. Bu kritik seride, finale yükselecek takımı belirleyecek olan 3 galibiyeti alacak. Peki, Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 14:21

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde nefesler tutuldu! İstanbul'da gerçekleşecek olan play-off yarı final serisi için Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka sahaya çıkıyor. Türk Telekom'u elemiş Anadolu Efes ile Galatasaray Ekmas'ı devirmiş Pınar Karşıyaka'nın karşılaşması merakla bekleniyor. İşte, Peki, Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta? Peki, Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçı hangi kanaldaAnadolu Efes-Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda? İşte maçın tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal!

ANADOLU EFES, SERİDE 1-0 ÖNE GEÇTİ!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan dorukta! Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka arasındaki play-off yarı final serisi nefesleri kesti. İlk maçta Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelede Anadolu Efes, etkileyici bir performansla rakibini 103-80 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Bu galibiyet, tarihi rekabette Anadolu Efes'in üstünlüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. Her iki takımın da mücadele azmi ve hırsı, serinin geri kalan maçlarında neler olacağını merakla bekletiyor. Basketbol tutkunlarının gözü şimdi serinin ikinci maçında!

ANADOLU EFES-PINAR KARŞIYAKA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan dorukta! Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka arasındaki play-off yarı final serisi bugün başlıyor. Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan ilk karşılaşma, basketbol tutkunlarını büyüleyecek. Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka maçı saat 20.30'da başlayacak. Gözler, bu mücadeleye çevrildi!

ANADOLU EFES-PINAR KARŞIYAKA MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde nefesler tutuldu! Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka arasındaki play-off yarı final serisi için geri sayım başladı. Bu müthiş mücadele, tüm basketbolseverlerin gözleri beIN Sports 5 ekranlarında olacak. Heyecanı yakalamak için hazır mısınız?