Samsunspor evinde rahat kazandı

Süper Lig'te erteleme maçında Samsunspor evinde RAMS Başakşehir'i 2-0 yendi

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 23:46

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasından ertelenen maçta Samsunspor evinde RAMS Başakşehir’i ağırladı. Ev sahibini ekip maçtan 2- 0 galip ayrıldı.

İlk yarısı 0 – 0 berabere tamamlanan maçta ikinci yarı hareketli başladı.

65. dakikada Bola'nın uzun pasında ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Moundilmadji, rakibinden sıyrıldıktan sonra meşin yuvarlağı plase bir vuruşla filelere gönderdi. Samsunpor 1-0 öne geçti.

72. dakikada Samsunspor'un takımın kazandığı köşe atışını Zeki Yavru kullandı. Bu futbolcunun altıpas içine ortasına iyi yükselen Van Drongelen kafayla topu ağlarla buluşturdu. Ev sahibi takım farkı 2'ye çıkardı. Samsunspor, maçı 2-0 kazandı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis "Çok iyi bir karşılaşma ortaya koyduk. İlk dakikadan son dakikaya kadar iyi maç ortaya koyduk. İlk 15 dakikadan sonra daha iyi bir oyun sergilemeye başladık. Soyunma odasında oyuncularımla konuştum. Bu disiplinle devam etmelerini ve gol şansının bize geleceğini söyledim. Kazandığımız için çok mutluyuz. Taraftarımızın önünde ilk galibiyetimizi altığımız için mutluyum” ifadelerini kullandı.