Sarı fırtınalar doludizgin

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bucaspor 1928, sezonun 5.haftasında evinde Giresunspor'u evinde 2-1'lik skorla mağlup etti. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 11:52

TFF 2.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Sezonun 5.haftasında Bucaspor 1928, Buca İlçe Stadyumu'nda Giresunspor'u misafir etti. Sarı lacivertliler, rakibini 2-1'lik skorla mağlup ederek moral depoladı. Böylelikle Bucaspor 1928, 4.galibiyetini alarak 13 puanla 4.sırada yer alıyor. Giresunspor ise 3.mağlubiyetini alarak 5 puanla 13.sırada mücadele ediyor. Sarı fırtınalar önümüzdeki hafta Karacabey Belediye Spor ile kozlarını paylaşacak. İzmir temsilcisi bu sezon 3 maça çıkarken 2 galibiyet 1 beraberlikle evinde hiç yenilmedi. Evinde önemli galibiyet alan Uğur Balcıoğlu'nun öğrencileri bir günlük dinlenmenin ardından çalışmalarına devam edecek.

ÖNEMLİ GALİBİYET

Önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Bucaspor'un teknik direktörü Uğur Balcıoğlu, “Genç ve devamlı koşan tempolu bir takım. Bu durumu kolaylaştırmamız için önde baskı yapıp hızlı bir gol bulmamamız gerekiyordu. Ama ilk yarı yüksek tempomuza rağmen golü bulamadık. Bu yüzden biraz stres yaptık. Bizler de devre arasında golün geleceğini oyun disiplininden kopmamamız gerektiğini oyuncularımıza belirttik. Hepsini performanslarından dolayı kutluyorum. Çok farklı bir galibiyet olabilirdi ama bu dönemde galip gelmekte önemliydi. Devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.