Trabzonspor-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Trabzonspor-Kayserispor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig’in birbirinden başarılı iki takımı haftanın başında karşı karşıya gelerek izlenmeye değer bir performans sergileyecekler. Bu maçtan galibiyetle ayrılıp takımını listenin üst sıralarına taşımayı hedefleyen Trabzonspor ve Kayserispor arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Peki Trabzonspor-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta?

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 13:25

Süper Lig’in heyecan dolu haftasında, futbol heyecanı Trabzonspor-Kayserispor karşılaşması ile sürüyor. Karadeniz fırtınası Trabzonspor, taraftarının da desteğiyle galibiyet almak için tüm performansını ortaya koymaya çalışacak. Güçlü rakibi Kayserispor ise zorlu karşılaşmadan puan alarak dönmeyi hedefliyor. Her iki takım için de büyük önem taşıyan bu karşılaşma, futbol severler tarafından merakla bekleniyor. Peki Trabzonspor-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Trabzonspor-Kayserispor maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

TRABZONSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor-Kayserispor karşılaşması, 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü, saat 21.00’da oynanacak. Merakla beklenen karşılaşma Papara Park’ta gerçekleşecek.

TRABZONSPOR-KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Futbol müsabakasını canlı seyretme imkanı bulamayan taraftarlar Trabzonspor-Kayserispor maçını hangi kanaldan seyredebileceklerini araştırıyor. Trabzonspor-Kayserispor maçı beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.