Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda?

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien ile mücadele edecek. Bir önceki turda Ruzomberok'u eleyerek bir üst tura çıkan bordo-mavili ekip, Rapid Wien karşısında avantaj elde etmeyi amaçlıyor. Trabzonspor, Rapid Wien'i yenmesi halinde play-off turuna katılma hakkı kazanacak ve muhtemel rakibi de belirlenmiş durumda. Peki, Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmaya dair detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 10:24

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura geçmek için sahaya çıkıyor. Avrupa Ligi'nin yeni formatında yer almak isteyen Karadeniz temsilcisi, gruplara kalabilmek için iki eleme turunu daha geçmek zorunda. Bordo-mavili ekipte Draguş, Visca, Ozan Tufan, Trezeguet ve Lundstram gibi isimler dikkatleri üzerine çekiyor. İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekiminde, Trabzonspor’un Rapid Wien'i elemesi halinde St. Gallen - WKS Slask Wroclaw eşleşmesinin galibiyle karşılaşacağı belli oldu. Peki, Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda?

Trabzonspor - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunun ilk karşılaşmasında Rapid Wien’i ağırlayacak. Bu heyecan verici mücadele, Papara Park'ta 8 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak.

Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda?

Trabzonspor - Rapid Wien maçı hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmadı.