Wesley Teixeira kimdir, kaç yaşında? Wesley Teixeira hangi takımda oynuyor?

Brezilya'nın genç yeteneklerinden biri olan Wesley Teixeira, futbolseverlerin ilgisini çekiyor ve hakkında araştırmalar yapılıyor. Genç futbolcunun yaşı, pozisyonu, oynadığı takım, yaşamı ve kariyeri gibi detaylar merak konusu oluyor. Peki, Wesley Teixeira kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda ve takımda oynuyor?

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 15:05

Brezilya, dünya futboluna yeni birçok yetenek kazandırmaya devam ediyor. Corinthians forması giyen Wesley Teixeira dikkat çeken isimlerden biri oldu. Peki, Wesley Teixeira kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda ve takımda oynuyor?

Wesley Teixeira kimdir?

Wesley Teixeira 5 Mart 2005'te São Paulo'da dünyaya geldi. 1.80 metre boyunda ve sağ ayaklı olan genç oyuncu, forvet hattında sol kanatta görev yapıyor.

Wesley Teixeira futbol kariyeri

Wesley, Sport Club Corinthians Paulista'da forma giyiyor. Olé Sport & Business tarafından temsil edilen oyuncu, 10 Mayıs 2023 tarihinde Corinthians ile sözleşme imzaladı. Wesley Teixeira'nın sözleşmesi 31 Aralık 2027'ye kadar devam edecek. Wesley, Nike sponsorluğunda sahaya çıkıyor.

Wesley Teixeira'nın Piyasa Değeri

Wesley'nin güncel piyasa değeri 10 Milyon Euro. 17 Haziran 2024 tarihinde bu değere ulaşan Wesley, şu anda kariyerinin en yüksek piyasa değerine sahip.

Wesley, bu sezon 14 maçta süre almış ve 2 gol kaydetmiştir.