Yukatel, Karşıyaka'ya sponsor olabilir

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Karşıyaka'nın yeni sponsoru Yukatel olabilir. Edinilen bilgilere göre Yukatel, Karşıyaka ile sponsorluk konusunda anlaşma sağladı. Karşıyaka’nın yakın zamanda resmi açıklama yapması bekleniyor

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 10:46

Avrupa'nın en prestijli liglerinden FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin başlamasına kısa bir süre kaldı. Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Karşıyaka, 2024-2025 sezonunda şampiyonluğu hedeflerken yeni transferler ile taraftarlarını heyecanlandırıyor. 26 yıldır sponsorluğu devam eden Pınar grubu Karşıyaka'ya resmi sponsorluğunu sonlandırmıştı. Şok ayrılıktan sonra yeşil kırmızılı yöneticiler sponsorluk arayışına girdi. Takımın yeni menajeri Haluk Yıldırım ile yeni yapılanmaya giden Kaf-Kaf, hazırlıklarını sürdürüyor.

YUKATEL KARŞIYAKA

Karşıyaka basketbol, uzun süredir devam eden görüşmelerden sonra Yukatel grubu ile anlaşma sağlandı. Yukatel grubu basketbola önemli destek ve katkı sunarken Karşıyaka'ya Avrupa maçlarında isim sponsoru olacak. Böylelikle Ufuk Sarıca'nın öğrencileri, Yukatel Karşıyaka ismiyle sahaya çıkacak. Önümüzdeki günlerde Karşıyaka Spor Kulübü'nün resmi açıklama yapması bekleniyor.

PINAR İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Türk basketbolunun lokomotif kulüplerinden, altyapıdan yetiştirdiği oyuncularla ülke basketboluna önenli kazanımlar sağlayan Karşıyaka, ilk kez Pınar ismi olmadan parkeye çıkacak. Ülkemizde basketbolda en uzun süreli sponsorluğu ve birlikteliği olan Pınar markası, Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö.'nün Karşıyaka Altyapı Basketbol Şube Başkanı olarak ikinci Seçil Erzan Vakasından rahatsız olmuştu. Pınar grubu kulübün hem borçlarından hem de ikinci Seçil Erzan olayından dolayı kurumsal itibarına zarar vermek istemedi. Geleneksel olarak düzenlenen Pınar Cup turnuvası bu yılda Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda düzenlendi. Edinilen bilgilere göre Pınar grubu takımın halen finansal olarak destekliyor.Karşıyaka'nın eski basketbol oyuncularına olan borçları Pınar grubu ödemişti. Karşıyakalı menajerler ile Pınar grubunun görüşmeleri devam ediyor.

KAF-KAF, AVRUPA'DA PARKEYE ÇIKIYOR

Karşıyaka, 2024-2025 sezonunda FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Tenerife, Saint-Quentin, Kolossos Rodos ile beraber C Grubu’nda yer alıyor. Kaf-Kaf, gruptaki ilk maçını 2 Ekim Çarşamba günü sahasında Tenerife ile oynayacak. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri hazırlıklarına devam ederken yaptığı yeni transferler ile Avrupa'da ses getirmek istiyor.