Arka sokaklar dizisinde “Rıza Baba” karakterine can veren Zafer Ergin diziden ayrıldı mı?

Uzun süreden beri izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonu merak konusu oldu. Dizinin en önemli karakteri olan Rıza Baba’nın cenaze sahnesi akıllara “Rıza Baba öldü mü?” Sorusunu getirdi. Peki Zafer Ergin diziye veda mı etti? Detaylar işte sizlerle....

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2023 18:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Arka sokaklar dizisinde “Rıza Baba” karakterine can veren Zafer Ergin diziden ayrıldı mı?

Türkiye’nin en uzun soluklu dizileri arasında yer alan arka sokaklar dizisi yaz sezonun gelmesi ile birlikte sezon finali yaparak diziyi Rıza Baba’nın vurulması ile birlikte final yaptı. Bu nedenle de Arka Sokaklar dizisi severler tarafından dizinin ana karakterinin diziye veda edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Arka sokakların Rıza Babası öldü mü?

2006 yılında TV ekranlarıyla yayınlanarak izlenme rekorları kırmaya başlayan Arka Sokaklar dizisi 17. Sezona final vererek izleyicilerine kısa süreliğine veda etti. Dizinin final bölümde Rıza Baba’nın cenaze töreni düzenlenmesi dizinin en önemli karakteri olan Rıza Baba’nın diziye veda edip etmemesi merak konusu olmasına neden olurken, Zafer Ergin namı değer Rıza Baba'nın 639. bölümünde intihar ettiğinin görülmesi ile birlikte yeni bölüm fragmanında ise öldüğü ve cenazesinin kaldırıldığı gözlenmesi Rıza Baba öldü mü? Sorusunu akıllara getirdi.

Arka sokaklar dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Heyecanın doruklarında olduğu dizinin son bölümü yine dizi sektörüne damga vurarak, kendine yakışan sahnelere yer verdi. Arka sokakların son bölümünde bir çok dikkat çekici sahneler yaşandı. Ekibin başına gelen büyük felaketin ardından dağılarak, Ekibin dört isimi polislikten men edildi. Ekibin gençleri Arda, Emre, Alper, Sinem ise ufak tefek cezalarla alsa da bir arada kalamayarak her biri farklı bir şubeye sevk edildi. Ekibin dağılması ile birlikte İstanbul’da da ortalık karıştı. İstanbul sokaklarında uyarıcı madde, yolsuzluk, silahlı şiddet, irili ufaklı mafyalaşma ve bunlar ile birlikte kural tanımazlık günbegün artış göstermeye başladı.

Bu sırada ise Rıza Baba’nın odasında ise asayişten Ünal Başkomiser yer aldı. Fakat, tavrı duruşu o koltuğu hak edip etmeyeceği şüphe uyandırsa da. Ünal Başkomiser, genç komiser Kadiri kendince haklı sebeplerden ötürü Rıza Baba ve ekibini düşmanı olarak görmektedir. Oysaki Kadir komiser gözü pek, yiğit bir gençtir.

Rıza Baba ve ekibi yaşadıkları şoku ve üzerlerindeki ölü toprağını silkeleyerek, kendilerine oynanan oyunu bozmak için bir araya gelirler. Fakat bu defa her şey her zamankinden daha zordur.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Nihat Doğan, Muşspor maçında konsere çıkacak

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.